Fysiothotics

Omnithera introduceert een nieuw hulpmiddel, Fysiothotics. Dit hulpmiddel; door ons op maat aangemeten schoen inlay’s, zijn een belangrijke aanvulling bij ons onderzoek en onze behandeling van uw klachten van de lage rug, bekken, benen en voeten. Omnithera is er van overtuigd dat een scala van telkens terugkerende klachten ontstaan door een afwijkende houding in combinatie met een afwijkende voetstand. Onze voeten zijn niet voor niets ons fundament en moeten daarom in balans zijn.

Fysiothotics helpen u, in combinatie met onze fysiotherapie behandeling voor het vinden van de beste balans, een betere houding en daardoor het verminderen of opheffen van uw klachten.

Omnithera heeft preventie als speerpunt en Fysiothotics speelt daarin een belangrijke rol bij het voorkomen van herhalingen of het ontstaan van nieuwe klachten.

Fysiothotics

Omnithera Fysiotherapie

De zorgvisie die Omnithera Fysiotherapie heeft, is zorg aan te bieden aan de cliënt op die wijze dat hij zich begrepen voelt in zijn hulpvraag. Wij willen de cliënt de middelen aan bieden zodat hij op zelfstandige wijze of door onze vakspecifieke handelingen, kan werken aan herstel of in stand houden van zijn gezondheid.