Ga terug

Omnithera en GSV’38 samen in beweging

Voetbalvereniging GSV’38 zet de deur van haar verzorgingsruimte verder open. Samen met Omnithera zal er iedere maandagavond (vanaf 4 april a.s.) voor zowel sporters als niet-sporters een inloopuurtje zijn van 18.45 tot 19.30 uur. Dit inloopmoment zal plaatsvinden in de moderne verzorgingsruimte van de voetbalvereniging GSV’38 aan de Meentsestraat 109.

Naast GSV’38 heeft ook tennisvereniging De Does zich geconformeerd aan deze formule. Bent u fietser, wandelaar, hardloper, tennisser, zwemmer, voetballer of helemaal geen sporter? Voor iedereen staat de deur open! Het advies over uw blessurebehandeling is geheel vrijblijvend en gratis.

Mocht er een behandeling nodig zijn, dan komt u daarvoor in de praktijk van Omnithera en worden er verdere afspraken gemaakt. Er is geen wachtlijst en het contact met de fysiotherapeut is heel persoonlijk. Kortom: vrijblijvende voorlichting, meteen resultaat en verdere instructies en een tevreden sporter. En dat helemaal gratis!

Omnithera Fysiotherapie

De zorgvisie die Omnithera Fysiotherapie heeft, is zorg aan te bieden aan de cliënt op die wijze dat hij zich begrepen voelt in zijn hulpvraag. Wij willen de cliënt de middelen aan bieden zodat hij op zelfstandige wijze of door onze vakspecifieke handelingen, kan werken aan herstel of in stand houden van zijn gezondheid.