Ga terug

Omnithera nieuwsflits augustus 2020

Inloop spreekuur

Vanaf 5 augustus 2020 is het tijdstip en locatie van het inloop spreekuur gewijzigd.
Iedere maandag is er een inloopspreekuur vanaf 17.30 uur tot 18.15 uur op de praktijk Omnithera Fysiotherapie Kerkstraat 48 te Giesbeek. Graag vooraf per mail, telefoon of app u voor dit spreekuur aanmelden. Daar kan ieder met zijn hulpvraag bij de fysio terecht. Het advies dat de betrokkene gegeven wordt is geheel vrijblijvend en kent geen financiële verplichtingen.

AED

We hebben eind juli 2020 onze AED vervangen. Een nieuwe AED is nu in een speciale gecodeerde kast buiten geplaatst.
Via Hartslag Nu heeft Omnithera Fysiotherapie zich als AED Beheerder aangemeld. De plannen zijn om binnenkort een trainings avond AED voor de buurt o.l.v. een gecertificeerd docent te organiseren.
Ook hebben we plannen in ontwikkeling om een parapluie van buiten AED’s te ontwikkelen zodat heel Giesbeek ‘veilig’ is. Het bestuur van GSV ’38 heeft zich bereid verklaard hun AED op het sportcomplex, voor ieder bereikbaar, buiten te gaan plaatsen.
Dat kan betekenen dat er meer cursussen AED gaan volgen, ten einde veel gecertificeerde AED-ers in onze dorpsgemeenschap te hebben. Ook het dorp Lathum, met daarbij behorend Riverparc, willen we op termijn in dit plan meenemen.

Leon Hooijtink

Leon Hooijtink heeft in goed overleg medio juni 2020 de praktijk verlaten.
Leon je bent een prettige collega, veel succes in je verdere loopbaan!

Omnithera Fysiotherapie

De zorgvisie die Omnithera Fysiotherapie heeft, is zorg aan te bieden aan de cliënt op die wijze dat hij zich begrepen voelt in zijn hulpvraag. Wij willen de cliënt de middelen aan bieden zodat hij op zelfstandige wijze of door onze vakspecifieke handelingen, kan werken aan herstel of in stand houden van zijn gezondheid.