Over Omnithera


Verleden/heden/toekomst

Verleden: 12 Maart 1975, als dependance gevestigd vanuit praktijk fysiotherapie Kosterstraat 36 Doesburg van wijlen Koos Bouwmeester.
In januari 1976 start Erik Poot zijn praktijk fysiotherapie aan de Barenbroeklaan 31 te Giesbeek.
In 1994 definitieve vestiging aan de Kerkstraat 48, later 48-50.

Heden: Een goed geoutilleerde praktijk fysiotherapie, TopZorg status, dat zich verdiept heeft in kwaliteitsmanagement en specifieke behandelmethodes, zie hiervoor het tabblad Behandelingen.

Toekomst: Een belangrijke rol blijven spelen in het aanbieden van volwaardige, eigentijdse fysiotherapeutische zorg, die effectief, kwalitatief en mensgericht is in de dorpen Giesbeek, Angerlo en Lathum e.o.


Erik Poot

ErikAlgemeen fysiotherapeut die vanuit een holistische visie naar de cliënt kijkt, luistert en helpt.
De ontmoeting van mens tot mens maakt de ontmoeting met zijn of haar klacht tot een entree naar begrip , herkenning en plaatsing van de klacht bij de
totaliteit van deze cliënt. Niet alleen de fysiotherapie maar ook de wegen in acupunctuur, ayurveda en spiritualiteit geven mij de kracht om op deze manier therapeut te kunnen zijn.
Algemeen fysiotherapeut. Verder gespecialiseerd in Mulligan concept. Triggerpoint therapy, Medical Taping Concept. Lasertherapie. LFT voetscan.

Omni Coaching en Consultancy:
Vast stellen, raadplegen en begeleiden van hulpvrager.
De fysiotherapeut in of de praktijk Fysiotherapie.

Omnithera Fysiotherapie

De zorgvisie die Omnithera Fysiotherapie heeft, is zorg aan te bieden aan de cliënt op die wijze dat hij zich begrepen voelt in zijn hulpvraag. Wij willen de cliënt de middelen aan bieden zodat hij op zelfstandige wijze of door onze vakspecifieke handelingen, kan werken aan herstel of in stand houden van zijn gezondheid.